Arbejdsløshedkasse

Dette er en kasse som hjælper dig i tilfælde af at du skulle være uheldig at miste dit job. Hver eneste uge sker det for nogen at de mister deres job. I nogle perioder mere end andre, men der er ikke nogen der kan undsige sig at de kan miste jobbet. I disse situationer er vi heldige at vi i danmark kan tilmelde os nogle ganske billige a-kasser. En a-kasse hjælper dig med at finde nyt job, men hvad der måske er mindst lige så vigtigt for de fleste af os er at det gør at du kan få dagpenge, og dermed ikke ryge ned på den lave kontanthjælp, som er svær at leve for, og som flere politiske partier endda gerne vil have til at være endnu lavere.

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse, så er det derfor en virkelig god ide at overveje om det ikke er ved at være tid til at komme det. Det behøver jo ikke være en af de dyre a-kasser, for du kan med ro i sindet også vælge en af de billige a-kasser. Selvfølgelig er der forskel, men de vil alle sørge for at du kan få dagpenge om ikke andet. De mere specialiserede kan godt være en god ide at overeje at bruge de 10-30 kroner ekstra på, da de i højere grad kan hjælpe dig, hvis du er lidt en lidt mere speciel stilling og måske har en længere uddannelse eller andet.

Du kan finde mere info om a-kasse lige her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/housea2z.com/lango23.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *